U wilt lekker met wintersport op vakantie gaan? Niet de hoofdprijs betalen? Toch naar de bestemming gaan van uw keuze? Dan heeft u 2 opties. De bekende last minute vakantie met de daarbij behorende lage prijzen, alleen als nadeel dat lang niet alle reizen meer beschikbaar zijn. Of u gaat gebruiken maken van de vroegboekkorting mits deze nog beschikbaar is voor uw wintersportvakantie.

Met de Wintersport vroegboekkorting bent u namelijk verzekerd van hoge kortingen op praktisch alle wintersport bestemmingen. Het traditionele wintersport vroegboekseizoen loopt in de zomermaanden zo’n 3 – 6 maanden voordat u daadwerkelijk op vakantie wilt gaan. Mocht u gebruik willen gaan maken van de Wintersport vroegboekkorting 2022 dan moet u er wel op tijd bij zijn.

De voordelen van een wintersport vroegboekkorting is namelijk dat u verzekerd bent van hoge kortingen welke ruim van tevoren echt hoog te noemen zijn, en tevens bent u al verzekerd van uw keuze omdat deze al ruim van tevoren vastgelegd word. Er zijn namelijk ook diverse mensen die zweren bij last minutes, maar een last minute is inderdaad ook voordelig, alleen deze kortingen zijn toch vaak minder hoog en het aanbod aan beschikbare wintersport vakanties en data is vaak een stuk minder omdat het simpel vol = vol is.

Wintersport vakantie aanbieders

Voor de komende wintersport vakanties in 2023 en 2024 zijn er al diverse vroegboekkortingen beschikbaar van diverse aanbieders. We hebben voor u diverse aanbieders van wintersportvakanties op een rijtje gezet en proberen deze zo actueel mogelijk te houden, en deze reisorganisaties hebben natuurlijk allemaal leuke kortingen voor u beschikbaar in het vroegboek assortiment en mocht het nodig zijn ook het last minute assortiment. Want een vakantie last minute boeken is natuurlijk ook mogelijk bij deze aanbieders.

Wintersport in Europa

De meest populaire wintersport locaties in Europa zijn nog steeds de Alpen in zowel Zwitserland, Oostenrijk, Italië en Frankrijk met vlak daarachter Duitsland. Een wintersport vakantie word door de meest mensen geboekt in eind december zo lekker rond kerst en oud&nieuw om op een heerlijke lokatie met deze feestdagen op vakantie te zijn in het prachtige gebergte wat de Alpen bied, maar degene die echt op wintersport gaan om te skiën en snowboarden pakken vaak januari en februari om hun wintersport vakantie te boeken, aangezien het dan net wat rustiger is op de pistes en de prijzen voor een skipas ook vaak voordeliger is.

Wij hebben diverse partners waar we bij aangesloten zijn die te gekke vakanties aanbieden naar de Alpen, van vakantiehuisjes t/m een all-in vakantie waarbij u zelfs geen losse skipas meer hoeft te regelen.