OAD is een groot reisbureau en touroperator in Nederland welke een groot aanbod in diverse vakanties heeft. Denk hierbij aan bus- en rondreizen, themareizen zoals Kerstreizen en kerstmarkten, maar via OAD kunt u ook heerlijk genieten van een wintersportvakantie of de beste stedentrips. OAD is een veelzijdige organisatie waarbij u veel keuze heeft en ook kunt profiteren van een vroegboekkorting. Naast de  vroegboekkorting 2022 van OAD hebben ze nu ook de 100% vertrek garantie actie, wat zeker de moeite waard is om te bekijken als u wilt gaan genieten van een heerlijke vakantie.

Wanneer u direct door wilt naar de website van Oad.nl kunt u HIER klikken!

Oad de organisatie

De reisorganisatie Oad is ontstaan uit een doorstart van de touroperator Oad reizen en richt zich sinds de doorstart voornamelijk op georganiseerde busreizen, dagtochten, riviercruises en trips naar Disneyland® Paris. Met een ruim aanbod aan verschillende reizen naar vele bestemmingen, en een focus op de leukste themareizen is Oad een reisorganisatie die voor dat betreft heel anders is dan de meeste touroperators. Bij Oad bent u verzekerd van een goede kwaliteit en diversiteit, en dit alles tegen zeer scherpe prijzen waardoor u wat vaker op vakantie zou kunnen gaan. De laatste jaren merk je in veel zaken dat OAD echt aan het moderniseren is. De website is eenvoudig en snel te noemen. Het reisaanbod is heel divers.

De Klantenservice is eenvoudig op diverse manieren te bereiken. Dit zijn zomaar 3 punten welke toch echt belangrijk zijn. In de klantbeoordeling op Trustpilot zie je dit ook terug in de scores. Met een 7.9 scoren ze een dikke voldoende. Een vakantie met OAD reizen is dan ook een echte aanrader! Lekker je koffers pakken en erop uit gaan! Dit wordt zeker nog leuker met de voordelige reizen bij OAD.

Bekijk hier het complete reisaanbod van OAD <<<<=====

OAD busvakanties

OAD is nog steeds een organisatie is welke voornamelijk gericht is op busreizen. Je kan via de website van OAD vele soorten vakanties boeken zoals: Zonvakanties, verre rondreizen, stedentrips, groepsreizen en ga zo maar door. Toch is een vakantie boeken met OAD voor vele mensen nog steeds een busvakantie. Niet omdat de andere vakanties nu niet goed zijn. Integendeel deze vakanties zijn zeker ook aan te raden, echter de busvakanties van OAD zijn speciaal.

Waar OAD in 1924 begon als simpele vervoerder zijn ze in de loop der jaren gigantisch gegroeid. Het hoogtepunt was toch wel de diverse innovaties die wereldwijd voor aandacht zorgde. Denk aan de slaapbus, de skibus, die fietsbus en de OAD Jumbocamper. Het is jammer dat OAD reizen in 2013 failliet is gegaan, maar gelukkig heeft OAD Bus dit faillissement succesvol overleefd. Met inmiddels weer een ruim reisaanbod in riviercruises, themareizen en natuurlijk dus de busreizen bent u bij hun op het juiste adres. Heerlijk op vakantie gaan met:

  • Eigen chauffeurs en reisleiders
  • Elke busreis word begeleid door een ervaren en kundige reisleider
  • Extra comfort in de Excellent bussen
  • Met de OAD taxi service word u van uw huisadres opgehaald en weer thuisgebracht
  • Prijzen zijn zonder verrassingen achteraf!

Kortingen en vroegboekkorting van Oad reizen

Wanneer u direct op zoek bent naar de laatste kortingen en aanbiedingen van Oad reizen kunt u het beste direct door naar de website van dit reisbureau zelf gaan. Op de website kunt u op zoek naar een leuke vakantie en bij het afrekenen krijgt u de laatste kortingen en aanbiedingen te zien zodat u de vakantie met extra voordeel kunt boeken!

Sommige reisbureaus maken gebruik van kortingscodes en andere gebruiken vroegboekkorting bij het afrekenen. Wanneer u Oad vroegboekkorting 2022 wilt gebruiken kunt u het best direct naar de website van Oad reizen zelf gaan en daar zult u alle laatste aanbiedingen en tips aangeboden krijgen.

Oad heeft voor 2022 de zinderende zomer weken toegepast en dit kan tot wel 100 euro korting per persoon opleveren! Wanneer u dus nu gebruik maakt van de Oad vakanties zou u gebruik kunnen maken van deze korting en dus extra geld kunnen besparen die u op vakantie weer kunt uitgeven! Voor 2022 zijn op dit moment de prijzen nog niet bekend, maar deze verwachten we elk moment zodat u bij OAD ook weer gebruik kunt maken van extra kortingen op een vroegboek actie.