update – door het faillissement van Peter Langhout verwijzen we u door naar de pagina’s van OAD en TUI voor de busvakanties. Beide hebben een ruim aanbod aan te gekke reizen door heel Europa!

Een heerlijke vakantie online boeken bij Peter Langhout is kiezen voor een goed verzorgde vakantie naar de mooiste bestemmingen. Peter Langhout is een ambitieuze reisorganisatie die begonnen is met diverse busreizen, maar inmiddels is uitgegroeid tot een volwaardig reisbureau met een grote diversiteit aan vakanties. U kunt hier natuurlijk nog steeds prachtige busreizen boeken naar o.a. Schotland, Duitsland, Spanje en Disneyland Parijs, maar ze hebben ook autovakanties, groepsreizen, stedentrips en diverse cruises in hun vakantie assortiment zitten. Als u op tijd erbij bent met boeken kunt u daarbij ook nog eens profiteren van de Peter Langhout vroegboekkorting 2019 en 2020. Dit is een korting waarbij u standaard een leuke korting krijgt op vakanties welke meer dan 3 maanden van tevoren geboekt worden.

Peter Langhout vroegboekkorting 2020 busreizen

Een busreis heeft bij veel mensen toch een wat negatievere klank terwijl dit nergens voor nodig is. Een busreis zorgt er namelijk voor dat u een stuk goedkoper op vakantie kunt gaan en dat u vanaf de opstapplaats t/m de bestemming heerlijk achterover kunt zitten en kunt gaan relaxen. Geen lange nachten achter het stuur in de files naar het zuiden van Europa of gestress op het vliegveld. Gewoon relax in een van de goed verzorgde bussen van Peter Langhout reizen en heerlijk goedkoop op vakantie gaan. De busreizen bij Peter Langhout zijn zoals gezegd goed verzorgd en compleet, bij de wat langere ritten naar bijvoorbeeld Spanje is er tussendoor een overnachting in Frankrijk verzorgd om de reis iets te breken. Dit alles staat duidelijk vermeld op de website bij het boeken van uw vakantie zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Kortom een goed verzorgde busreis tegen een hele nette prijs is te boeken bij Peter Langhout vroegboekkorting 2020.Busreizen

Cruise vakanties met vroegboekkorting

Het oubollige imago van een cruise vakantie is helemaal aan het verdwijnen en terecht. Een Cruise vakantie is namelijk helemaal trendy aan het worden en bij Peter Langhout snappen ze dit ook. Met een divers aanbod aan Cruise vakanties heeft u hier keuze uit diverse cruise trips naar diverse bestemmingen. Naast de riviercruises bieden ze namelijk nu ook cruises aan naar Engeland en omstreken en Kroatië. Een cruise vakantie via Peter Langhout is ook weer goed verzorgd en voorzien van vele extra’s.

Vroegboekkorting Peter Langhout 2020

Bij Peter Langhout reizen houden ze wel van kortingen en acties om hun klanten tevreden te houden, dus het heeft zeker zin om hun website goed in de gaten te houden. Met regelmatig leuke kortingen en acties op bijv. stedentrips en Disneyland Parijs kunt u er voordelig een weekendje op uit gaan terwijl u geen vakantiedagen hoeft op te nemen. Daarnaast loont het ook om ruim van tevoren uw vakantie te boeken bij deze reisorganisatie door o.a. de Peter Langhout vroegboekkorting acties en hun verrassende aanbod naar de diverse bestemmingen.

Peter Langhout Reizen