Een vakantie boeken met Fox rondreizen is een vakantie waarmee u wat van een land ziet, want Fox vakanties van de ANWB is al jaren de verre reizen specialist via een georganiseerde reis. Alleen belangrijk om te vermelden, FOX vakanties van de ANWB is nu helemaal opgegaan in de reisorganisatie van de ANWB. De naam Fox vakanties zal dan nu ook helemaal verdwijnen, het reisaanbod gelukkig niet. Via ANWB vakanties kunt u dezelfde rondreizen terugvinden als u van Fox gewend was en meer. Of hier ook vroegboekkorting deals zullen verschijnen zal de komende tijd duidelijk worden.

Of u nu een rondreis door Thailand, Indonesië, Mexico of Amerika wilt boeken, FOX vakanties heeft het en nog veel meer! Met groepsreizen, individuele rondreizen, singlereizen en strandvakanties heeft u een ruime keuze uit top bestemmingen. De vroegboekkorting voordeel bij Fox verre reizen van de ANWB is eigenlijk het hele jaar door te gebruiken, en niet specifiek benoemd, maar als u een reis boekt met een vertrekdatum ver van tevoren dan ziet u meteen wat de prijs doet. Heerlijke rondreizen met Fox Vakanties is een echte aanrader en met de Fox vroegboekkorting 2021 ook nog eens voordeliger!

Naar Fox vakanties

Fox verre reizen van ANWB 2022

Als u van plan bent om een verre rondreis te maken dan heeft u diverse keuzes, zo ook bij FOX verre reizen van ANWB. Ze hebben namelijk diverse complete pakketten voor u beschikbaar waar u uit kunt kiezen, bij alle rondreizen vind u meteen de actuele informatie terug en bent u verzekerd van een vakantie welke op en top goed verzorgd is zodat u een omkijken hiernaar heeft als u eenmaal op reis gaat. Bij Fox rondreizen kunt u ervoor kiezen om in een groep mee te reizen onder begeleiding van een gids, maar u kunt ook een rondreis maken op individuele basis waardoor u niet gebonden bent aan anderen binnen een groep.

Tevens heeft u een ruime keuze uit bestemmingen naar diverse landen, of u nu naar Afrika op reis wilt gaan of juist een Aziatisch land, bij Fox vakanties kunt u terecht voor meer dan 120 verschillende verre rondreizen verspreid over de hele wereld.

Maatwerk voor iedereen

Door de jarenlange ervaring die Fox vakanties heeft opgebouwd in de loop der jaren zijn hun complete reizen al heel compleet. U hoeft er niets meer bij te boeken om toch vaak het grootste gedeelte van het land naar keuze te zien. Wilt u echt alles zien dan heeft Fox voor u ook vele extra activiteiten als optie. Denk hierbij aan extra excursies naar tempels, kerken, andere bijzondere bezienswaardigheden en nog veel meer. Maar ook tochten door de jungles van Azië per olifant, jeepsafari door Afrika om de big 5 te zien en meer en ga zo maar door. Als u een vakantie met Fox vakanties boekt dan kunt u ervan uitgaan dat alles goed verzorgd is, en u kunt al een aardig maatwerk vakantie samenstellen met de beschikbare vakanties voor 2022.

Wilt u echt uw reis helemaal zelf samenstellen zonder afhankelijk te zijn van de groep? Dan kunt u dit ook prima regelen met Fox vakanties. Hiervoor kunt u vrijblijvend contact opnemen met Fox vakanties om uw eisen/wensen kenbaar te maken en ze komen met een voorstel voor een op maat samengestelde reis. Dit word dan een prive rondreis, waarmee u ter plaatse ook nog flexibel bent om af te wijken van de route. U hoeft immers geen rekening te houden met de groep.

Fox vroegboekkorting voordeel

Met meer dan 120 verre reizen bent u bij Fox vakanties op het juiste adres om een met zorg samengestelde reis te boeken. Omdat er veel bijzondere bestemmingen bij zitten willen ze graag dat u ruim van tevoren uw vakantie boekt. Hierdoor kunnen de bestemming en reizen snel op definitief gezet worden en u als klant word hiervoor beloont. Het kan namelijk soms wel tientallen tot honderden euro’s schelen om uw vakantie vroeg te boeken. De Fox vroegboekkorting voordeel is namelijk heel interessant en u bent nog steeds verzekerd van de Fox garanties. De vroegboekkorting van Fox, verre reizen van ANWB werkt heel simpel. U boekt uw vakantie minimaal 8 maanden van tevoren. Niets meer en niets minder.

Reizen met Fox betekent namelijk goede hotels, gegarandeerde vertrekdata op praktisch alle bestemmingen, vele extra’s inbegrepen, Eigen ANWB alarmcentrale welke 24/7 bereikbaar is in geval van en omdat ze onderdeel zijn van de ANWB heeft u extra zekerheid. Een vakantie boeken bij Fox vakanties is een echte aanrader als u wat meer van de wereld wilt zien en met de Fox vroegboekkorting 2020 voordeel is het nu wel extra voordelig!

Bekijk de beschikbare Fox vroegboekkorting vakanties hier <<==