Lidl reizen

/Lidl reizen
Lidl reizen2018-11-09T09:10:08+00:00

Een vakantie boeken via Lidl reizen. Je hebt er misschien nog nooit van gehoord, maar sinds een tijdje kunt u toch echt uw vakantie boeken via Lidl reizen. Lidl heeft namelijk een steeds groter wordende webshop waar ze allerlei acties aanbieden, waaronder vakanties in binnen- en buitenland. Je raad het misschien al, maar de vakanties bij Lidl zijn net zoals hun producten in de supermarkt bijzonder goed geprijsd en ook bij Lidl reizen kunt u van tijd tot tijd profiteren van diverse vroegboekkorting acties. Aangezien ze zelf geen reisorganisatie zijn zult u nog altijd met een van de bekende reisorganisaties op stap gaan, maar ze functioneren net zoals een d-reizen als een reisbureau en zoeken de beste vakanties tegen de mooiste prijzen voor u op. Hun slogan is dan ook niet voor niets: De mooiste reis voor de beste prijs!

Lidl reizen online reisbureau

Het aantal vakanties en bestemmingen bij Lidl reizen wisselt soms wel van dag tot dag. Dit komt omdat ze geen vast aantal accommodaties of reizen hebben ingekocht, maar puur inkopen op prijs/kwaliteit. Daarbij geld op=op en als ze hun reizen verkocht hebben naar een bepaalde bestemming heb je zomaar kans dat deze een tijd niet meer terugkomt. Het nadeel is dat als u houd van bestemmingen en hun prijzen in de gaten te houden dat het zomaar kan zijn dat heel de bestemming niet meer te boeken is, het voordeel is dat u weet dat u echt de mooiste prijs betaald en als deze mooie prijs er niet meer is dan is de bestemming er niet meer.

Met de Lidl reizen vroegboekkorting kunt u net zoals bij de diverse andere aanbieders ruim van tevoren uw vakantie al boeken met nog een keer extra korting. Met het verrassende aanbod en de diversiteit aan vakanties (autovakanties, rondreizen, stedentrips etc) is een vakantie boeken via de Lidl helemaal geen slecht idee. Een nadeel van dit reisbureau is dat er geen advies op maat mogelijk is. Staat de vakantie er niet bij voor uw reisgezelschap dan is er ook niets anders mogelijk.