Vroegboekkorting Turkije 2022

Dat je een vakantie op tijd moet regelen is logisch. Voor je het weet zit het hotel of appartement waar je heen wilde alweer vol en zit je vervolgens met de handen in het haar omdat je niet weet wat je dan moet doen. Je kunt ervoor kiezen om je vakantie bijvoorbeeld twee maand van tevoren te boeken, maar je kunt het het beste nog eerder doen. De reden? Je hebt dan vaak te maken met vroegboekkorting, waarbij je dus, zoals de naam al zegt, korting krijgt omdat je vroeg aan het boeken bent. De bestemmingen kunnen erg verschillen. Het is mogelijk om vroegboekkorting te krijgen als je naar Frankrijk gaat, maar ook bijvoorbeeld Turkije is een goede optie. De grote vraag van veel mensen is, hoe vroeg je dan precies moet boeken. Een halfjaar van tevoren is in ieder geval een aanrader, maar iets later mag ook. Wees in ieder geval op zijn minst vier maanden op tijd. In dat geval kun je vaak profiteren van hoge kortingen. Een andere veelgestelde vraag is of een vroegboekkorting vakantie goedkoper is dan een lastminute, want ook dat zijn heerlijk goedkope vakanties. Wat veel mensen zich niet beseffen, is dat een last-minute toch nog behoorlijk wat duurder is dan de vakantie met vroegboekkorting. Het geheim van een goedkope vakantie? Op tijd boeken! Let er op dat je een visum hebt, voordat je naar Turkije reist moet je een visum turkije aanvragen online!

Turkije
Een vakantiebestemming die veel gekozen wordt, is Turkije. Sommige delen zijn erg toeristisch, maar het is ook een perfecte bestemming voor mensen die willen genieten van mooie stadjes zonder teveel toeristen. Het is vooral aan de kust erg toeristisch. Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor een vakantie in het mooie Turkije. Allereerst kun je er bijna altijd wel genieten van mooi weer. In de zomermaanden regent het er maar weinig, terwijl de temperaturen wel hoog zijn. Je kunt in de zomer rekenen op een gemiddelde temperatuur van dertig graden overdag. Perfect om een kleurtje te krijgen of een duik in zee te nemen. Kun je niet goed tegen de warmte? Dan kun je ook in de wintermaanden op vakantie naar Turkije. In de wintermaanden ligt de temperatuur rond de tien graden, wat alsnog zeker niet koud is. Een prima temperatuur om van alles in te doen, zoals mountainbiken, wandelen of andere activiteiten die buiten gedaan moeten worden. Vergeet niet dat in de wintermaanden, er relatief veel neerslag valt. In november en december is dit het ergst. Voor mensen die vooral veel zon willen, is Turkije in de zomer in ieder geval perfect. Je geniet in de zomermaanden van ongeveer 12 uur zon per dag, wat ontzettend veel is!
Een andere reden is dat het mogelijk is om aan de kust te zitten. Veel mensen vinden het ontzettend belangrijk om in een land op vakantie te zijn, waarbij de mogelijkheid is om aan zee te zitten. Je kunt in de zomer afkoelen en een frisse duik nemen, maar het is hoe dan ook een voordeel. Ook in de winter kun je je vermaken op het strand door bijvoorbeeld een lange wandeling te maken of door de zonsondergang te bekijken.
Turkije is tevens ook een goede vakantiebestemming voor jongeren die uit willen gaan. Er zijn een aantal plaatsen waar zij terecht kunnen om het nachtleven in een ander land te ontdekken. Het is dan ook niet gek, dat er veel jongeren zijn die dan ook voor Turkije kiezen. In de nacht kunnen zij losgaan in een discotheek, terwijl ze overdag kunnen genieten van zon, zee en natuurlijk het strand. Het lijkt in ieder geval een perfecte vakantiebestemming.
Ten slotte is er ook prachtige natuur en zijn er prachtige oude gebouwen te vinden die het bezoeken zeker waard zijn. Denk aan gebouwen die gebouwd zijn in de Romeinse tijd. Hoewel er soms niet veel meer van over is, zijn ze zeker nog bijzonder om eens te bekijken. Voor de geschiedenisliefhebber, is Turkije dus ook een prima plek om heen te gaan op vakantie. Het wandelen in de natuur is ook een aanrader. Je ziet niet alleen de prachtige stranden, maar ook bergen met natuurlijk de andere natuur. Je kunt het land op verschillende manieren ontdekken. Je kunt denken aan het huren van een jeep, een mountainbike of simpel gaan wandelen!

Met korting naar Turkije
Wat je in Turkije veel zult vinden, zijn hotels waarbij je niets extra’s meer hoeft te betalen voor het eten en drinken, maar dat dit al bij de prijs in zat. De meeste hotels hebben prachtige zwembaden. Als je nu een vakantie boekt naar Turkije, kun je al een vakantie hebben voor slechts 200 euro. Dit geldt alleen als je er op tijd bij bent, dus wacht niet te lang met boeken. De vroegboekkorting geldt op een gegeven moment natuurlijk niet meer. Twee maanden van tevoren boeken is te kort, waardoor je niet kunt profiteren van dit soort hoge kortingen.

Hoe kies je jouw verblijf?
Het is lastig om een hotel te vinden dat helemaal bij jou past. De hotels lijken allemaal zo goed, dus hoe weet je wat je moet kiezen? Je kijkt allereerst al naar of het hotel all inclusive is. Is dat niet het geval, dan moet je rekenen op extra kosten voor eten. Dan kan het zijn dat het ene hotel al veel duurder is dan het andere en boven jouw budget valt, waardoor dat hotel al afvalt. Ook kun je letten op het feit of het hotel kindvriendelijk is. Denk aan een animatieprogramma of een zwembad voor kinderen. Uiteraard kan het ook zijn dat je juist even rust wilt van kinderen. Er zijn hotels waarbij gezinnen niet toegestaan zijn. Je zult in dat soort hotels dus geen kinderen zien, en dat is voor sommige mensen erg prettig.

Dan zijn er nog kleine dingen om op te letten. Denk aan of je het belangrijk vindt om Wifi te hebben op je kamer. Ook airco is goed om op te letten wanneer je in de zomermaanden gaat, want het kan behoorlijk warm worden op een hotelkamer. Weet je nu al dat je veel op het strand gaat liggen? Dan is het wel verstandig om te kiezen voor een hotel dat niet te ver van het strand ligt. Je wilt geen extra kosten maken om telkens met een taxi heen en weer te moeten. Sommige hotels liggen erg dichtbij het strand en zijn dus perfect voor de strandliefhebber.

Reisaanbieders
Er zijn ontzettend veel aanbieders van reizen naar Turkije. Ze bieden echter niet allemaal de vroegboekkorting aan die ervoor zorgt dat je tot wel honderden euro’s kunt besparen. Er zijn een aantal die dit gelukkig wel doen. Allereerst is dit Corendon. Dankzij een duidelijk overzicht op hun website, vind je al snel een geschikt hotel. Daarbij staat ook welke hotels bijvoorbeeld echte aanraders zijn. Bij ieder hotel staan een aantal dingen aangegeven. Denk aan een prachtig uitzicht op zee, een groot zwembad of dat het gelegen is in een gezellig dorp waar van alles te doen is. Dankzij de website van Corendon heb je waarschijnlijk al snel een geschikt hotel gevonden waarbij je gebruik kunt maken van vroegboekkorting.

Ook de website van D-reizen is lekker overzichtelijk en geeft je een duidelijk overzicht van welke hotels in Turkije nou echte aanraders zijn. D-reizen presenteert zichzelf als reisaanbieder met de hoogste vroegboekkorting, dus ze zijn het zeker waard om eens een kijkje te nemen. Wat erg prettig is, is dat de hotels al beoordeeld zijn door andere reizigers. Zo weet je zeker dat je terecht komt in een goed hotel.

Ten slotte is er nog Sunweb, die net als de anderen, ook vroegboekkorting aanbiedt. Ook zij geven je een duidelijk overzicht van wat er allemaal mogelijk is qua hotels. Als je vroeg boekt, krijg je weer lekker veel korting en op deze manier is het voor veel mensen mogelijk om nu op vakantie te gaan.

Als je hoe dan ook van plan bent om op vakantie te gaan, kun je er dus maar beter op tijd bij zijn. Hoe eerder je boekt, hoe hoger de korting zal zijn. Daarbij komt dat je veel keus hebt en dat je weinig kans loopt dat dat perfecte hotel toch al vol blijkt te zijn. Je hebt keuze uit de beste hotels en dat voor maar heel weinig geld. Heb jij je vakantie inmiddels al geboekt? Nee? Neem dan snel een kijkje op de bovengenoemde sites als jij ook wil profiteren van een heerlijke vakantie naar Turkije waarbij je je niet druk hoeft te maken om de prijs!