Wil jij ook feesten? Alleen dan wat anders dan de standaard feesten in Nederland? Natuurlijk wil je dat wel, anders was je hier niet beland. Bij Gogo vind je namelijk de beste, de leukste en de goedkoopste vakanties naar topbestemmingen. Gogo jongerenreizen biedt jou een echt onvergetelijke vakantie! De eindexamenreizen, losse vakanties en feestbestemmingen zorgen ervoor dat jij uit je dak gaat. Denk hierbij aan de bestemmingen als Albufeira, Chersonissos, Kos, Mallorca, Sunny Beach en Zakynthos. Stuk voor stuk heerlijke zonvakanties waarbij er van alles te beleven is. En als je er snel bij bent kan je met de Gogo vroegboekkorting 2022 deals er nog een extra leuke korting bovenop krijgen.Wil jij weten wat voor kortingen er nu actief zijn?

Eindexamenreizen 2023

Het lijkt nog ver weg, maar dit is toch wel een dingetje. Als je je examen gedaan hebt en het lange wachten begint is het misschien wel een goed idee om erop uit te gaan. Even lekker jezelf ontdoen van de stress en op vakantie gaan. Bij Gogo jongerenreizen hebben ze sinds kort de speciale Springbreak XL vakanties!!. Dit is een echt uniek concept en is ook maar 2 weken in het jaar te boeken. Wil jij bij deze unieke belevenis zijn? De stress welke je van je examens hebt eruit gooien? Feesten, eten en lekker aan het zwembad relaxen met vele andere jongeren? Bekijk dan snel het te gekke aanbod van Gogo!

Waar op te letten?

  • Vertrekdatum van 26 mei t/m 5 juni 2023
  • Vele topbestemmingen in Europa doen mee!
  • De lekkerste eindexamenweek van Europa ism het oude Beachmasters team!

Daarnaast kan je ook op je eindexamenreizen een leuke korting krijgen als je er vroeg bij bent. Nu met Covid-19 wil je misschien dan wel extra garanties hebben op je boeking, en dat geven ze hier ook. Voor de exacte voorwaarden verwijzen we je door naar de website van Gogo jongerenreizen zelf.
gogo.nl