Heb je een leuke vakantie gevonden bij Thomas Cook en wil je weten of je nog extra korting kan krijgen? Ben ben je hier bij vroegboekkortingtips.nl op de juiste plek. Hier vind je namelijk de scherpste aanbiedingen terug op vele bestemmingen in Nederland en daarbuiten. Want een vakantie boeken via Thomas Cook kan zeker een stuk voordeliger. Degene waar wij de beste ervaring mee hebben is natuurlijk de Thomas Cook vroegboekkorting. Hiermee bespaar je toch een stuk op je vakantiekosten. Tevens is een groot voordeel aan je vakantie wat verder vooruit plannen dat er nog veel aanbod is. De populaire bestemmingen zijn namelijk vaak in het last minute aanbod ook bij Thomas Cook een stuk minder uitgebreid dan in het vroegboekingsseizoen. Ben je benieuwd wat dit voor jou vakantie kan betekenen? Bekijk het dan snel online rechtstreeks bij Thomas Cook zelf!

Thomas Cook in Nederland

Oorspronkelijk was Thomas Cook het oudste reisbureau/organisatie ter wereld. Helaas hebben ze dit niet vast kunnen houden door het faillissement in 2019, maar ze zijn terug. Terug van weggeweest zeg maar, want het aanbod aan te gekke vakanties is groot. Waar ze vorig jaar voorzichtig begonnen als online reisbureau in Groot-Brittannië zijn ze inmiddels alweer in vele landen actief. Het concept van online reisbureau hebben ze dan ook prima te pakken. Dit betekend namelijk een overzichtelijke website, ruim aanbod aan bestemmingen en locaties, goede klantenservice en heldere prijzen. De prijzen proberen ze zo scherp mogelijk te houden, maar toch blijven ze staan voor kwaliteit. Daarnaast proberen ze door kleine innovaties toch jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarom zijn vele zaken voor een zonvakantie los te boeken. Denk hierbij aan ruimbagage, transfer van/naar vliegveld en soms ook de diverse mogelijkheden op het gebied van eten & drinken. Iedereen wil namelijk op een andere manier vakantie vieren en hiermee heb je ondanks dat je kiest voor een pakketreis toch meer keuzevrijheid. Ook vakanties op maat laten samenstellen is inmiddels goed mogelijk bij Thomas Cook.

De merknamen als een Neckermann en Vrij Uit zullen we waarschijnlijk niet meer terugzien, maar het reisaanbod via Thomas Cook begint wel steeds groter te worden. Hiermee vervangen ze prima deze voorgaande merken en verzorgen mooie vakanties. De vakantielanden welke op dit moment al te boeken zijn zijn het volgende:

  • Griekenland
  • Spanje
  • Canarische eilanden (Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote)
  • Ibiza & Mallorca
  • Cyprus
  • Turkije
  • Egypte,
  • Marokko
  • Kroatie

Daarnaast komen er continue nieuwe bestemmingen bij. Recent is bijvoorbeeld Portugal met al zijn bekende badplaatsen toegevoegd. Ze willen namelijk bij Thomas Cook niet blind alle vakantielanden en hun accommodaties toevoegen. Ze zijn nu echt zorgvuldig hun assortiment aan vakanties aan het uitbreiden om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden voor een scherpe prijs.

Vroegboekkorting Thomas Cook

Omdat ze meteen lekker binnen willen komen in Nederland zijn er al vele leuke acties geweest, en komen er ook nog aan. De vroegboekkorting Thomas Cook is in ieder geval de komende jaren wel aanwezig. Je krijgt een leuke extra korting op je vakantie als je in de winter je boeking al maakt voor de zomer (en ook andersom). Hiermee ben jij lekker verzekerd van je vakantiebestemming voor een scherpe prijs. Daarbij is Thomas Cook ook gewoon aangesloten bij de bekende garantiefondsen zodat je niet bang hoeft te zijn voor gekke omstandigheden. Denk hierbij aan geen boekings- en wijzigingskosten bij Corona, terughaal garantie bij calamiteiten, 24/7 bereikbare vakantiesupport en een overzichtelijk website. Voor de precieze voorwaarden verwijzen we je door naar de website van Thomas Cook!