Als u op vakantie wilt gaan naar een land om meer van het land te weten te komen, om meer van een land te zien en u wilt daarbij goed begeleid worden? Dan is een vakantie met Koning Aap misschien wel wat voor u, want bij Koning Aap kunt de mooiste reizen boeken naar vele bestemmingen om te kunnen genieten van een heerlijke vakantie, goede Nederlandstalige begeleiding en de meest bijzondere landen kunt u bij Koning Aap boeken welke u met een standaard Nederlandse reisorganisatie niet kunt boeken. Door hun unieke reisaanbod werken ze bij Koning Aap niet met de traditionele kortingen en acties, maar ook al hebben ze geen echte vroegboekkorting Koning Aap 2022 toch kunt u hier nog wel extra profiteren van een vroege boeking.

==>> Bekijk hier het volledige reisaanbod van Koning Aap

Wie is Koning Aap

Koning Aap is een reisorganisatie die iets afwijkt van vele andere reisorganisaties. Ze bieden namelijk bij Koning Aap eigenlijk alleen maar rondreizen in diverse vormen naar vele verschillende landen. Denk hierbij aan de bekende landen als een Thailand, Vietnam, China en Zuid-Amerika, maar bij Koning Aap kunt u ook vakanties boeken naar landen waar je niet zo aan zou denken zoals de Oost blok landen, landen in Afrika die je eigenlijk nooit hoort zoals Lesotho en Botswana. Kortom als u een unieke en avontuurlijke vakantie wilt dan is het zeker aan te raden om eens naar het reisaanbod van Koning Aap te kijken.

Bij Koning Aap vind u vele reizen terug die helemaal niet duur hoeven te zijn, want ondanks dat ze bij Koning Aap geen echte vroegboekkorting hanteren krijgt u wel degelijk extra kortingen als u erop tijd bij bent, want sommige reizen kunnen alleen doorgaan als het minimaal aantal deelnemers bereikt word, wat voor sommige bestemmingen soms lastig kan zijn.

Zomervakantie bij Koning Aap 2023

Wilt u wachten op de zomervakantie voordat u een boeking maakt, of wilt u met de zomer juist op vakantie gaan? Wees er dan bijtijds bij als u met meerdere mensen op vakantie wilt gaan naar een van de exotische bestemmingen, want vol = vol. Het mooie van vele Koning Aap vakanties is wel dat u het hele jaar door diverse vakanties kunt terugvinden naar bestemmingen waar het weer ook in de winter mooi is, of zelfs mooier is! Geniet van een heerlijke andere vakantie bij Koning Aap in 2023!