Lekker op vakantie naar Afrika gaan kan nu ook een stuk voordeliger. Een vakantie naar dit prachtige continent boekt u namelijk eenvoudig online via Afrika Plus. Al meer dan 20 jaar zijn ze gespecialiseerd in allerlei soorten reizen naar het prachtige Afrika. Daarbij zijn er vele mogelijkheden om uw vakantie goed te kunnen vieren. Denk hierbij aan georganiseerde rondreizen, camper rondreizen, kampeersafari, Fly-in Safari en autorondreizen. Dus pak je koffer maar alvast in en boek een prachtige vakantie! Bijna het  hele jaar door zijn er prachtige vakanties mogelijk en mocht de vakantie van uw keuze er niet bij zitten, dan zijn er ook nog vakanties op maat beschikbaar om een individuele rondreis samen te stellen.

Bestemmingen Afrika Plus

Door hun jarenlange ervaring naar het prachtige Afrika zit u bij Afrika Plus helemaal goed. Met een paar prachtige landen heeft u een ruime keuze tussen unieke belevenissen. Niet alleen de Afrikaanse Big 5 kan je namelijk bezoeken. Het continent Afrika heeft je namelijk veel meer dan alleen dat te bieden. Met landen als een Kenia en Madagaskar vind je namelijk 2 prachtige landen terug met elk hun unieke natuur welke je als Nederland niet kent. Daarbij is de cultuur en de diverse bouwstijlen in de Afrikaanse landen ook echt geweldig om mee te maken. Op dit moment bieden ze de volgende landen aan in hun assortiment bij Afrika plus:

 • Botswana
 • Namibië
 • Zimbabwe
 • Zuid-Afrika
 • Zambia
 • Malawi
 • Tanzania
 • Kenia
 • Oeganda
 • Mozambique
 • Madagaskar

Daarbij kan je zoals gezegd eenvoudig je vakantie op maat samen laten stellen. De een houd namelijk van luxe en wil alles van tevoren goed geregeld hebben, de ander wil meer back to the basic en heerlijk genieten van de vrije natuur. Dit alles gaat in overleg met jou als klant. Als je besluit om een standaard pakket af te nemen dan kan je eenvoudig op de website teruglezen wat er wel en eventueel niet bij in zit. De meeste samengestelde pakketten zitten al bomvol opties voor een heerlijke vakantie. Wij raden je dan ook aan om hier eens rustig naar te kijken. Vaak zitten er diverse rustigere momenten in het programma ingebouwd waarbij u de keuze krijgt om eventueel nog een extra activiteit of excursie te kunnen ondernemen. Andere mensen kiezen juist echt voor een moment rust om lekker aan het zwembad te ontspannen. Ook binnen de standaard pakketten zijn dus nog diverse opties mogelijk voor jou en je eventuele reisgezelschap.

Aanbiedingen & kortingen

Een echte vroegboekkorting Afrika Plus zit er helaas op dit moment niet in. De prijzen en eventuele aanbiedingen zijn al gewoon scherp te noemen en worden specifiek voor jou op maat gemaakt waar nodig. Je kunt het beschikbare reisaanbod dan ook niet eenvoudig vergelijken met diverse andere reisorganisaties. Omdat ze hier een vakantie grotendeels op maat voor je samenstellen zit de scherpste prijs er vaak al in. Hoe groter je reisgezelschap is hoe voordeliger het vaak wel word. Het doel van een vakantie boeken via Afrika plus is dan ook om heerlijke een land en zijn omgeving, cultuur en de natuur te ontdekken. Genieten wat een land je te bieden heeft en jou compleet verzorgen. Als je hiernaar op zoek bent dan zit je hier op het juiste adres.