Een reis met Shoestring boeken, betekend een reis vol met belevenissen welke u helemaal zelf van tevoren kunt plannen en tegelijk toch kunt genieten van de vrijheid, want bij Shoestring boekt u vele verre reizen naar de mooiste landen op 5 verschillende continenten. De verre reizen bij Shoestring zijn gedeeltelijk al uitgestippeld, maar u heeft de keuze om uw reis zelf in te delen en daarbij de keuze voor maximale vrijheid ter plekke. Heerlijk naar het authentieke Cuba op vakantie gaan, een rondreis Thailand of een hike maken in Scandinavië. Grenzen verleggen en vakantie vieren ineen.  U betaald dus u bepaald bij Shoestring, en met de Shoestring vroegboekkorting kunt u nu extra voordelig op reis met deze reisorganisatie.

Vind hier het totale reisaanbod van Shoestring en de acties

Wie is Shoestring

Shoestring is een reisorganisatie die werkt zonder reisbureau’s en daarom alleen maar online te boeken is. Dit zorgt ervoor dat u maar met 1 partij te maken heeft en dat is Shoestring zelf, en aangezien de georganiseerde groepsreizen en individuele reizen welke door Shoestring georganiseerd worden al prijzig genoeg kunnen worden, word op deze manier de prijs toch gedrukt omdat er geen tussenpersonen aan te pas komen. Een vakantie boeken met Shoestring kunt u qua prijs zo duur maken als u zelf wilt, u kunt namelijk een simpele reis naar een ver land boeken, en ter plekke kijken wat u graag wilt doen en wat er op de route ligt. U kunt er ook voor kiezen om praktisch alles van tevoren vast te leggen zodat u ter plekke niets meer hoeft te regelen.

Bij Shoestring hebben ze vele soorten reizen in het assortiment zitten, of u nu een culturele reis door China wilt maken, in een tent slapen in Afrika of juist meer wilt genieten van een strandvakantie op Bali. Er is van alles mogelijk en met de weekdeals die ze ook nog eens regelmatig bij deze reisaanbieder houden worden sommige reizen wel heel goedkoop.

Bekijk hier de weekdeals van Shoestring