Hogenboom vakanties is een van de grootste aanbieders van vakantieparken in Nederland, België en Duitsland met meer dan 100 parken in hun assortiment. Waar andere vakantieparken met 1 concept werken zijn ze bij Hogenboom vakanties iets anders, elk park is namelijk weer anders waardoor ze veel diversiteit hebben in hun parken. Waarbij het ene park helemaal ingericht is op jonge gezinnen met veel kinderfaciliteiten is het andere park meer gericht op degene die lekker rustig van de natuur willen genieten. Bij Hogenboom vakanties kunt u tevens genieten van een echte Hogenboom vroegboekkorting met maar liefst standaard een korting van 10% op de boeking, deze Hogenboom vakanties vroegboekkorting voor 2022 loopt t/m 16 februari.

Bekijk hier het aanbod aan vakantieparken met de Hogenboom vroegboekkorting 2022

Het Hogenboom vakanties concept

Zoals gezegd is Hogenboom vakanties een organisatie die als intermediair werkt waarbij nu meer dan 100 vakantieparken bij aangesloten zijn en nog steeds aan het uitbreiden is. Doordat ze geen vast concept hanteren hebben ze eigenlijk voor ieder wat wils en daarom is het zo interessant om eens op de website van Hogenboom vakanties te kijken. Want of u nu op zoek bent naar een luxe villa of een groepshuis voor 2o personen op een park midden in de natuur. Het is allemaal mogelijk en dit tegen standaard al zeer goede prijzen, en dit samen met bijvoorbeeld een Hogenboom vroegboekkorting kan er voor zorgen dat de huisjes en villa’s wel heel goedkoop worden. U krijgt namelijk standaard 10% korting op uw boeking als u profiteert van de vroegboekkorting, en kunt deze korting ook nog eens combineren met jonge gezinnenkorting of 55+ korting waardoor uw korting kan oplopen tot wel 25% korting op de normale prijs.

Een heerlijke vakantie boeken in de herfstvakantie, kerstvakantie, voorjaarsvakantie of met Carnaval ver weg? Een vakantie boeken met Hogenboom vakanties is een echte aanrader. De mooiste huisjes, budgethuisjes, zwembaden en veel speelplezier. Of u nu van rust houd, of dat dit geen rol speelt. Via de overzichtelijke website kunt u rustig een keuze maken uit de diverse parken en vakantiehuisjes. Met de Hogenboom vroegboekkorting 2022 profiteert u ook nog eens van extra lage prijzen.

Aanbiedingen en last minutes

Naast de hoge vroegboekkorting die u bij Hogenboom vakanties kunt krijgen hebben ze natuurlijk ook regelmatig andere acties. Wij houden op onze aanbiedingen pagina ook van Hogenboom vakanties de nieuwste acties bij, zodat als u niet kunt profiteren van de leuke vroegboekkortingen omdat u bij wijze van spreke volgende week al weg wilt gaan, toch kunt profiteren van extra kortingen als deze er zijn. Tevens kunt u bij Hogenboom vakanties profiteren van Last minute aanbiedingen, deze zijn net zoals de vroegboekkortingen ook heel scherp geprijsd en soms kunt u het geluk hebben dat de accommodatie waar u naartoe wilt gaan nog vrij is in de last minute aanbiedingen van Hogenboom vakantieparken met vroegboekkorting 2022.