Kras reizenBij Kras reizen 2022 vind u regelmatig mooie aanbiedingen voor vakanties over de gehele wereld. Alleen per 2021 is het complete reisaanbod van Kras overgegaan naar TUI. Hierdoor zal de naam Kras vakanties de komende tijd overal gaan verdwijnen. Kras is een bekend reisbureau in Nederland en verzorgt zowel vliegvakanties, autovakanties als busreizen zowel binnen Europa als erbuiten, waardoor u bij Kras reizen op de juiste plek bent voor vele soorten bestemmingen. Daarnaast staat de klantenservice goed aangeschreven, want bij Kras vakanties willen ze een tevreden klant. Of u nu nog een vakantie wilt boeken of dat u op vakantie bent. Klanttevredenheid is een must bij Kras. Met onze Kras vroegboekkortingen ben u ook nog eens extra voordelig uit. Kras reizen heeft al scherpe prijzen doordat ze praktisch alleen online werken. Dit samen met diverse vroegboek acties zorgt ervoor dat u extra voordelig op vakantie kunt gaan in 2022.

Naar Kras reizen

Kras reizen – Online reisbureau

De kracht van Kras reizen is dat voor jarenlange ervaring in huis hebben, want de roots van Kras gaat terug tot wel 1922 waar Johan Kras het bedrijf eigenlijk begon, met de focus in het begin op groepsvervoer en groepsreizen is Kras ooit begonnen en inmiddels uitgegroeid tot een groot reisbureau met 2 vestigingen in Nederland, namelijk in Ammerzoden en Alkmaar. De focus bij Kras vakantie ligt voornamelijk op een online reisbureau zijn met een ruim aanbod aan vakanties, en met meer dan 80 landen waarnaar ze reizen verzorgen en aanbieden is Kras zeker een reisbureau wat veel in huis heeft.

Of u nu in Nederland lekker een weekendje weg wilt gaan of juist een strandvakantie wilt boeken naar de Middellandse zee. Door het ruime aanbod aan bestemmingen en type vakanties is het fijn rondkijken bij Kras. Met rondreizen, stedentrips, verre vakanties en themareizen is het lekker neuzen. Daarnaast bieden ze ook nog Cruisevakanties en busreizen aan voor degene die eens wat anders willen of wat meer budget willen reizen. Het ruime aanbod en scherpe prijzen maken Kras vakanties dan ook een echte aanrader.

Kras reizen vroegboekkorting

Wanneer u in 2021 of 2022 op vakantie gaat kunt u gebruik maken van de vroegboekkorting en zult u vele euro’s besparen op uw vakantieboeking, want Kras doet gelukkig mee aan de diverse vroegboek acties. Hierdoor kunt u nu uw zomervakantie 2021 boeken en veel geld besparen tot wel 100,- per persoon, met daarbij het voordeel dat u uw vakantielocatie al vastgelegd heeft en zich geen zorgen meer hoeft te maken of er nog wel plek is. Door het ruime reisaanbod, de standaard scherpe prijzen en de goede service van Kras heeft u hiermee een betrouwbaar reisbureau te pakken, en door het ruime reisaanbod is het ook de moeite waard om eens rustig te bekijken wat ze in huis hebben. Misschien wel gewoon een lekkere zonvakantie naar Kreta of Gran Canaria, maar het kan ook zomaar zijn dat door de vroegboekkorting van Kras het ook verleidelijk is om een zonvakantie naar Mexico te boeken.

Bekijk hier het actuele aanbod aan vroegboekvakanties van KRAS.

Kras verre reizen

Een vakantie boeken met Kras vakanties is een goede keuze. Kras is onderdeel van de TUI groep en heeft daarom een bijzonder ruim aanbod aan verre reizen. Deze verre reizen zijn echter wel compleet verzorgd op de Kras manier. Dit houd in dat ze compleet verzorgd zijn op de manier zoals u van Kras gewend bent. Geen verrassingen achteraf. Op de website staan de diverse verre reizen op een overzichtelijke manier gepresenteerd. Als u doorklikt op de specifieke reizen dan vind u ook meteen alle informatie die nu nodig heeft. Denk hierbij aan de type rondreizen, excursie mogelijkheden en eventuele extra opties. Een verre reis word namelijk vaak gecombineerd met een rondreis. Houd u echter niet van rondreizen dan kunt u natuurlijk ook voor een strandvakantie kiezen. Alles is mogelijk en met vele bestemmingen en mogelijkheden is Kras reizen dan ook een echte aanrader.

Naast de bijzondere bestemmingen dient u echter nog wel met diverse zaken rekening te houden. Denk hierbij aan het regelen van een visum en een reisverzekering. De ene is verplicht en de andere een aanrader. Het ligt er natuurlijk wel aan naar welk land u gaat, maar over het algemeen is een verre reis en een visum verplicht. Elk land kent namelijk weer zijn eigen toegangsprocedure. Een paspoort is namelijk niet toereikend genoeg. Kras informeert u bij het maken van een boeking al wat u eventueel zelf moet regelen. Een visum en de daarbij behorende kosten kan hier dus ook bij horen.

Wintersport kras reizen

Kras Wintersport

Een wintersport vakantie met Kras is ook zeker mogelijk. Veel mensen denken bij het woord vakantie alleen maar aan de zomervakantie. Echter een wintersport vakantie is ook echt lekker. Bij Kras vakanties bent u hiervoor op het juiste adres. Met een ruim aanbod naar de diverse Alpen landen kunt u van alles terugvinden. Echter ook de minder populaire en zeker geen mindere bestemmingen zijn hier te boeken. Denk aan diverse Scandinavische landen en Tsjechië. Hier is het massa toerisme veel minder aanwezig en de pistes bijna net zo mooi. Persoonlijk vinden we de diverse pistes in de Alpen mooiere pistes hebben, echter is het daar een stuk drukker en duurder. Met de Wintersport vroegboekkorting acties kan het duurder wel een stuk verlicht worden. De diverse appartementen, hotels en chaletjes zijn met de vroegboekkorting acties vaak nog goed te boeken. Voor groepshuizen en accommodaties moet u er echter wel op tijd bij zijn. Ondanks dat het aanbod bizar groot is in de Alpen zijn de populaire lokaties snel volgeboekt. Bekijk het aanbod bij Kras wintersport vakanties eenvoudig online en vergelijken op prijs en beschikbaarheid.