Solmar vroegboekkorting

/Solmar vroegboekkorting
Solmar vroegboekkorting2018-10-13T06:38:05+00:00

Solmar vroegboekkorting 2019 en andere aanbiedingen en kortingen vind u hier. We hebben de laatste vroegboekkorting actie van Solmar voor u gevonden en deze kunt terugvinden op de site van Solmar busreizen zelf. Dit reisbureau heeft elk jaar mooie aanbiedingen voor de vroegboekers maar ook voor de last minute busreizen zijn regelmatig mooie aanbiedingen te vinden. Wanneer u gebruik maakt van vroegboekkorting of last minute aanbiedingen zult u snel vele euro’s besparen die u natuurlijk hard kunt gebruiken op de plaats van bestemming voor 2019. Ze hebben niet voor niets een Zoover award gewonnen voor Beste reisaanbieder.

Solmar Busvakanties

Wanneer u direct door wilt gaan naar de website van Solmar om de laatste aanbiedingen te bekijken kunt u HIER klikken.

Solmar is gespecialiseerd in busreizen en auto vakanties maar heeft ook vliegvakanties, u kunt via dit reisbureau naar vele landen afreizen en genieten van een heerlijke vakantie. Wanneer u er vroeg bij bent kunt u gebruik maken van de vroeg boek korting en wanneer u binnenkort wilt vertrekken kunt u de last minute aanbiedingen bekijken en direct en makkelijk online uw vakantie boeken. Een vakantie boeken via Solmar is kiezen voor kwaliteit. Het aanbod aan vakanties is divers, maar wat niet divers is is de kwaliteit. Solmar investeert namelijk continue in o.a. het opleidingsniveau van de buschauffeurs, hostesses en de klantenservice. Dit alles om een hoge kwaliteit te kunnen bieden aan u als klant.

Bekijk het actuele aanbod aan busvakanties van Solmar hier

Solmar vroegboekkorting 2019 bestemmingen

Solmar heeft voornamelijk vakanties in Spanje en Kroatië beschikbaar en u kunt zelf kiezen of met de bus, auto of vliegtuig wilt reizen. De bestemmingen van dit reisbureau zijn goed verzorgt en worden elk jaar gecontroleerd op de voorwaarden van Solmar reizen om de kwaliteit te waarborgen. Wanneer u hier een vakantie boekt bent u verzekerd van een fijne vakantie voor 2019!

De Solmar vroegboekkorting periodes zijn over het algemeen actief zo’n half jaar voordat u op vakantie wilt gaan. Dus voor de zomervakantie is dit rond januari/februari. Wilt u op wintersport vakantie gaan dan ligt de vroegboekperiode zo rond augustus/september. De kortingen zijn divers op vele prachtige bestemmingen die u via Solmar vakanties kunt boeken. Genieten van een heerlijke vakantie via Solmar en profiteer van de beste prijzen.

Solmar vroegboekkorting