Solmar busreizen

Solmar vroegboekkortingSolmar vroegboekkorting 2023 en andere aanbiedingen en kortingen vind u hier. We hebben de laatste vroegboekkorting actie van Solmar voor u gevonden en deze kunt terugvinden op de site van Solmar busreizen zelf. Dit reisbureau heeft elk jaar mooie aanbiedingen voor de vroegboekers maar ook voor de last minute busreizen zijn regelmatig mooie aanbiedingen te vinden. Wanneer u gebruik maakt van vroegboekkorting of last minute aanbiedingen zult u snel vele euro’s besparen die u natuurlijk hard kunt gebruiken op de plaats van bestemming voor 2023. Ze hebben niet voor niets een Zoover award gewonnen voor Beste reisaanbieder.

 

Solmar Busvakanties

solmar busvakantieWanneer u direct door wilt gaan naar de website van Solmar om de laatste aanbiedingen te bekijken kunt u HIER klikken.

Solmar is gespecialiseerd in busreizen en auto vakanties maar heeft ook vliegvakanties, u kunt via dit reisbureau naar vele landen afreizen en genieten van een heerlijke vakantie. Wanneer u er vroeg bij bent kunt u gebruik maken van de vroeg boek korting en wanneer u binnenkort wilt vertrekken kunt u de last minute aanbiedingen bekijken en direct en makkelijk online uw vakantie boeken. Een vakantie boeken via Solmar is kiezen voor kwaliteit. Het aanbod aan vakanties is divers, maar wat niet divers is is de kwaliteit. Solmar investeert namelijk continue in o.a. het opleidingsniveau van de buschauffeurs, hostesses en de klantenservice. Dit alles om een hoge kwaliteit te kunnen bieden aan u als klant.

Een van de mogelijkheden die Solmar biedt is busvakanties. Het aangaan van een busvakantie heeft veel voordelen. Allereerst hoef je niet zelf te reizen dus dat scheelt een hoop gedoe. En niet alleen gedoe het is ook nog eens aanzienlijk goedkoper dan met de auto. Je bespaart namelijk een hoop geld aan benzine. Een ander voordeel van een busreis is dat de vakantie eigenlijk al begint bij het instappen in de bus. Je kunt namelijk gelijk al ervaringen delen en kennismaken met je reisgenoten. Bovendien kun je op je gemakje genieten van het uitzicht en de locaties waar je langsgaat. Als je met een auto of een vliegtuig reist is dit niet mogelijk, aangezien je dan of op de weg moet leggen of ergens hoog in lucht zit en daar is doorgaans geen prachtig uitzicht. Alleen bij de landing of bij het opstijgen kun je dan genieten maar met een busreis de hele tijd!

Er worden verschillende soorten busvakanties op Solmar aangeboden die ervoor zorgen dat er voor iedereen wel wat te beleven is. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via Solmar een busreis te boeken naar de prachtige plek Blanes. Blanes ligt in Spanje en is een zeer populaire vakantieplek onder jongeren. Dus mocht je jong zijn dan is dit echt iets voor jou. Het is ideaal om bijvoorbeeld heen te gaan met een hele groep vrienden. In Blanes is namelijk altijd iets te beleven. Mocht je bijvoorbeeld zin hebben om elke dag te feesten, dan is dat gemakkelijk te doen in Blanes. Maar je kunt er nog meer doen dan alleen uitgaan. Zo kun je bijvoorbeeld ook naar het strand, aangezien Blanes een echte badplaats is die aan het strand ligt. Mocht je houden van een combinatie van zon, strand en feesten dan is Blanes de ideale plek om heen te gaan! Bovendien is er ook nog ruimte voor cultuur, aangezien Blanes voorzien is van twee fantastische tuinen. Ben je een natuurliefhebber dan kom je daar dus ook helemaal tot je recht.

Naast Blanes zijn er ook nog andere plekken waar je met de bus heen kunt reizen. Denk daarbij aan Salou. Dit ligt vlak in de buurt van Blanes, maar er is nog meer te beleven qua cultuur en bezienswaardigheden. Salou heeft als voordeel dat je er kunt genieten van het strand en de eindeloze feesten, maar er is ook ruimte voor cultuur. Zo kunnen mensen die van natuur houden hun geluk er echt op, omdat Salou is voorzien van een prachtige Botanische tuin. Ook als je van oude gebouwen houdt is Salou aan te raden. Zo is Salou bijvoorbeeld voorzien van Santa María del Mar kerk. Deze is al gebouwd in 1766 en kent daarmee dus een lange geschiedenis. Deze is van binnen uit te bezichtigen. Ook zijn er andere soorten cultuur te vinden in Salou, zoals monumenten en prachtige fonteinen. Daarnaast zijn er door het hele jaar heen feesten of festivals. Mocht je per se naar een specifiek feest willen, dan is het aan te raden om de datums in de gaten te houden. Doorgaans kun je op veel verschillende momenten een reis ondergaan, dus dat is een voordeel te noemen. Bovendien heb je veel bewegingsvrijheid.

Ook is het mogelijk om naar andere plekken te reizen, er zijn te veel om op te noemen. Daarvoor is het verstandig om de site te bekijken, daar wordt namelijk alle informatie gegeven die je nodig hebt om een goede reis te ondergaan. De meest aantrekkelijke plekken zijn voor je uitgekozen, waardoor je zeker weet dat er altijd wel wat voor je te beleven is. Het voordeel van de busreizen is dat je er ook gelijk een hotel bijboekt, zodat je dat niet meer hoeft te regelen. Op de website wordt duidelijke informatie gegeven over de hotels. Niet alleen de voorzieningen van de verschillende hotels, maar ook hoever het hotel van bepaalde faciliteiten en aantrekkelijke locaties vandaan ligt. Daarnaast is er per hotel een cijfer zichtbaar, zodat je in één oogopslag kunt zien wat het gemiddelde is en wat mensen over het algemeen van het hotel vinden. Ook dat is natuurlijk handig, want je wilt niet in een hotel terechtkomen dat slecht onderhouden is of erg vies.

 

Solmar vroegboekkorting 2023 bestemmingen

solmar toursSolmar heeft voornamelijk vakanties in Spanje en Kroatië beschikbaar en u kunt zelf kiezen of met de bus, auto of vliegtuig wilt reizen. De bestemmingen van dit reisbureau zijn goed verzorgt en worden elk jaar gecontroleerd op de voorwaarden van Solmar reizen om de kwaliteit te waarborgen. Wanneer u hier een vakantie boekt bent u verzekerd van een fijne vakantie voor 2023!

Solmar tours

De Solmar vroegboekkorting periodes zijn over het algemeen actief zo’n half jaar voordat u op vakantie wilt gaan. Dus voor de zomervakantie is dit rond januari/februari. Wilt u op wintersport vakantie gaan dan ligt de vroegboekperiode zo rond augustus/september. De kortingen zijn divers op vele prachtige bestemmingen die u via Solmar vakanties kunt boeken. Genieten van een heerlijke vakantie via Solmar en profiteer van de beste prijzen.

Op reis gaan is één van de leukste dingen die je kunt doen als persoon op deze wereld. Het is een prachtige tijdsbesteding waar je niet alleen veel plezier uit kunt halen, maar het kan ook nog eens erg educatief zijn en je inzicht over bepaalde zaken waardoor je kan veranderen. Het plezier haal je bijvoorbeeld door het bezoeken van leuke plekken die ervoor zorgen dat je erg veel lol hebt. Dit kan natuurlijk voor iedereen anders zijn. Zo haalt de één bijvoorbeeld plezier om op reis te gaan en daar een prachtig pretpark te bezoeken. Als je van pretparken houdt is het natuurlijk aan te raden om zoiets te doen, omdat je dan pretparken vindt waar er attracties zijn die je nog nooit eerder hebt gezien. Maar het kan ook zijn dat je plezier haalt uit het doen van intensieve activiteiten, zoals wandelen of mooie fietstochten maken door gebieden waar je nog nooit bent geweest. Dit kan dus voor iedereen anders zijn, bij het reizen zijn de mogelijkheden eindeloos. Maar naast het plezier wat je kunt hebben kan het ook nog eens heel leerzaam zijn.

Het leerzame zit bijvoorbeeld in het ontmoeten van andere culturen. Wij leven in een westerse cultuur en de landen om ons heen hebben eenzelfde soort cultuur doorgaans, maar wanneer je in een heel ander continent komt kan dit echt zorgen voor een zogenoemde ‘cultuurshock’. Je ziet dan dingen om je heen gebeuren die je niet voor mogelijk hield. Het gedrag van de mensen kan namelijk compleet anders zijn en zoiets kan ook leerzaam zijn, want je kunt dat dan vervolgens ook weer proberen toe te passen op je eigen leven. Ook kun je veel leren door gesprekken te voeren met mensen uit andere culturen. Zo leer je bij over hoe zij tegen het leven aankijken en dit kan ook een grote impact hebben op de gemoedstoestand. Wat je uit je vakantie haalt kan dus zeer divers zijn, maar er is altijd wel iets unieks uit te halen.

Om een goede vakantie te beleven, is het natuurlijk wel belangrijk dat dit op een juiste manier wordt geregeld. Je hebt natuurlijk zin in een vakantie, maar mochten er dingen spaak lopen dan is dat natuurlijk erg frustrerend en dit kan je vakantieplezier namelijk uitvoerig verpesten. Tijdens je vakantie wil je natuurlijk niet de gehele dag bezig zijn met het regelen van zaken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan vervoer, of bijvoorbeeld de overnachtingen regelen. Als je daar veel tijd aan kwijt bent is dat natuurlijk zonde van je vakantie. Je wilt namelijk bezig zijn met genieten en niet met dergelijke zaken. Daarom kan het verstandig zijn om bijvoorbeeld gebruik te maken van een reisorganisaties als Solmar Tours. Dan worden al die dingen voor je geregeld, zodat je zelf onbezonnen kunt genieten van een welverdiende vakantie.

Solmar vliegreizen

solmar vliegvakantiesSolmar is van alle markten thuis en biedt naast busreizen dus ook nog eens vliegreizen aan. Vliegreizen kennen weer voordelen tegenover busreizen. Een van de belangrijkste voordelen van een vliegreis tegenover een busreis, of reizen met de auto, is dat je zeer snel op de locatie bent die je voor ogen hebt. Dit is ideaal voor mensen die er een hekel aan hebben om lang te reizen. Je hebt bijvoorbeeld mensen die na een lange busreis alweer zo erg tegen de busreis terug opzien, dat ze daardoor minder van de vakantie kunnen genieten. Bovendien is het reizen met een vliegtuig ideaal voor mensen die snel last kunnen krijgen van wagenziekte. Bij een vliegtuig is dit niet het geval: al kun je natuurlijk wel last hebben van vliegangst. Een ander voordeel is dat vliegen tegenwoordig niet meer zo duur hoeft te zijn. Dit heeft alles te maken met de komst low-budget vliegmaatschappijen in dit hedendaagse tijdperk. Vroeger was het namelijk zo dat je alleen kon vliegen met de gepaste luxe en je dus geen keuze had. Je betaalde dus niet alleen voor de vliegreis, maar bovendien ook nog eens voor de luxe die je aan boord krijgt. Met de komst van low-budget maatschappijen is dit hele concept van de baan gegaan. Daarbij betaal je niet meer voor de luxe en de goede service, maar alleen voor het vervoeren van de ene locatie naar de andere locatie. Dit heeft erin geresulteerd dat de kosten een stuk lager zijn en vliegen niet meer alleen betaalbaar is voor de elite. Solmar tours is hier ook bewust van en daarom kun je naar verschillende locaties met het vliegtuig tegen scherpe prijzen!

Een populaire locatie waar je heen kunt vliegen met Solmar tours is Tossa de Mar. Dit is een Spaanse badplaats die zeer pittoresk is. Het voordeel is dat de plek weinig inwoners kent, waardoor het er niet zo extreem druk is. Dit is enerzijds een voordeel omdat dit ervoor zorgt dat er veel ruimte is. Hoewel het er niet extreem druk is, betekent dit nog niet dat je er niet kan genieten. Want hoewel het een kleine plek is met weinig inwoners, is het wel een zeer bruisende stad. Dit maakt het dan ook zeer populair bij toeristen. Enerzijds kun je er natuurlijk heen om te genieten van het strand en van het bruisende uitgaansleven, maar er is nog meer dan dat. Als je bijvoorbeeld houdt van het authentieke plekken kun je er je hart ophalen. Zo is er namelijk het bekende dorpje Vila Vella. Deze locatie is voorzien van prachtige authentieke plekken waar je je hart bij kunt ophalen. Het is heerlijk om te wandelen, maar ook om bijvoorbeeld met de fiets langs te gaan. Dan kun je op een goede manier al dat pracht en praal tot je nemen en dat is natuurlijk een waar feest. Ook zijn er op het strand verschillende wandelroutes die je kunt nemen. Enerzijds zijn er vooraf opgestelde wandelroutes. Deze zijn zorgvuldig uitgekozen door experts en bij het uitkiezen is er bijvoorbeeld rekening gehouden met afstanden en ideale looproutes. Ben je echter een fanatieke wandelaar dan kun je er ook voor kiezen om een zelf gebaande route te nemen. Lekker op avontuur! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een andere populaire locatie waar je heen kunt gaan met het vliegtuig is El Arenal. Ook dit is een pittoreske plek waar veel te doen is. Omwille van die reden hoef je ook niet bang te zijn voor drukte. Ook de bekende plek Benidorm is leuk om eens te bezoeken. Zeker wanneer je van drukte houdt en van een zeer gezellige sfeer is het aan te raden om naar Benidorm te gaan. Het is een ideale plek voor jongeren, maar daarnaast ook nog eens voor ouderen. Dit maakt wel het verschil met andere locaties in Spanje die doorgaans vooral gericht zijn op jongeren, maar dat is bij Benidorm gelukkig niet het geval. Er is daar namelijk ook genoeg ruimte voor culturele bezinning. Benidorm kent namelijk een historisch centrum dat voorzien is van prachtige oude gebouwen. Zo is er bijvoorbeeld een parochiekerk die al gebouwd is in de 18e eeuw. Dat is kortom een kerk met een lange geschieden en zeker wanneer je interesse hebt in religieuze geschiedenis is het aan te raden om daar eens een kijkje te nemen. Ook zijn er prachtige parken waar je heerlijk doorheen kunt wandelen. Enerzijds zijn er vaste wandelroutes, maar ook hier kun je de gebaande paden doorbreken en je eigen routes vaststellen. Je kunt bijvoorbeeld van te voren vaststellen wat je allemaal wilt zien. Dit scheelt kostbare tijd die je tijdens je vakantie kunt besteden aan andere dingen.

Ook vele andere locaties zijn mogelijk om te bezoeken met het vliegtuig. Er worden namelijk veel vliegreizen georganiseerd via Solmar Tours en dat is natuurlijk een voordeel te noemen. Via de website kun je een keuze maken uit de verschillende hotels die bij de prijs van de vliegvakanties inzitten. Dit is natuurlijk een voordeel, want door de combinatie van het boeken van vliegtuig inclusief hotel ben je een stuk goedkoper uit dan wanneer je losse vliegtickets gaat boeken. Niet alleen vind je per locatie verschillende hotels, maar ook over die verschillende hotels is er verschillende informatie te vinden. Alles wat je nodig hebt kun je er vinden. Denk daarbij aan faciliteiten, de kamers, de locaties, de beoordelingen en ook een kaart die precies aangeeft waar het is. Dit is natuurlijk een voordeel want dan kun je via Google Maps precies bekijken waar je terecht komt. Dit is het voordeel van het internet!

Solmar autovakantie

solmar autovakantieNaast vakanties met het vliegtuig of met de bus biedt Solmar ook vakanties aan die met de auto kunnen worden gedaan. Het voordeel van een auto is dat je makkelijk mobiel bent en niet afhankelijk bent van bepaalde zaken. Zo kun je er bijvoorbeeld zelf voor kiezen hoe lang je over de reis gaat doen. Mocht je bijvoorbeeld even geen zin meer hebben om in de auto te zitten, dan stop je gewoon even en neem je een pauze. Je kunt dan op een ander moment doorrijden. Met een bus is het ook vaak zo dat je moet overnachten in de bus, maar met een auto kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld te overnachten in een hotel. Op die manier ben je dan goed voorbereid op het verdere verloop van de reis die nog moet gebeuren. Een ander voordeel van het op reis gaan met de auto is dat je die auto ook kunt gebruiken op de plek van bestemming. Dit bespaart kosten van het huren van een auto en op die manier kun je snel naar andere steden en ben je niet afhankelijk van het openbaar vervoer.

Er zijn verschillende hotels waar je met de auto heen kunt gaan. Het voordeel is dat dit goedkoper is dan een busreis of vliegreis, omdat je enkel voor het hotel en de voorzieningen hoeft te betalen en niet voor de reis zelf. Dit scheelt dus aanzienlijk. Er zijn veel verschillende hotels beschikbaar en veel daarvan bieden ook all-inclusive faciliteiten aan. Dit houdt in dat je onbeperkt kunt eten en drinken, gratis tijdens een bepaalde periode van de dag. Dit is natuurlijk ideaal, want niet alleen hoef je dan niet zelf voor eten te zorgen, het is bovendien ook nog eens erg goedkoop, want je bespaart er veel geld mee. Ook andere faciliteiten worden er op aangegeven.

Solmar acties en aanbiedingen

Het voordeel van Solmar is dat er ook vaak sprake is van acties en aanbiedingen, waardoor mensen met een kleine portemonnee ook kunnen genieten van een verdiende vakantie. Een van de acties waar Solmar mee uit de boot springt, is het feit dat ze veel korting bieden aan mensen die snel hun keuze hebben gemaakt. Dit wordt de zogenoemde vroegboekkorting genoemd. Dit is niet mogelijk bij alle hotels, maar er zijn bepaalde hotels waarbij dat wel mogelijk is. Bij de hotels waar dat mogelijk is wordt aangegeven hoeveel korting je kunt krijgen en wanneer je moet bestellen om in aanmerking te komen voor de vroegboekkorting. En nee: dit zijn doorgaans geen kinderachtige kortingen, want deze kunnen oplopen tot meer dan 10% van de totaalprijs. Dat is heel veel geld die je vervolgens weer kunt besteden aan andere activiteiten tijdens de vakantie. Of je besteedt het nergens aan en houdt je bespaarde korting gewoon op je bankrekening. Deze korting is overigens mogelijk bij alle soorten reizen. Het is dus niet alleen mogelijk bij reizen met het vliegtuig, maar bijvoorbeeld ook met de bus en auto. Mocht je dus al weten waar je naar toe wilt, dan is het verstandig om vroeg te boeken zodat je kunt genieten van de korting. Naast de korting kun je bovendien ook nog eens genieten van andere faciliteiten als je vroeg boekt. Zo zijn er bepaalde hotels die bijvoorbeeld een gratis maaltijd aanbied of iets anders bij mensen die snel een keuze hebben kunnen maken.

Naast vroegtijdige korting aanbieden zijn er nog meer aanbiedingen mogelijk via Solmar Tours. Er is op de website van Solmar Tours een speciale sectie waar alle aanbiedingen komen te staan. De precieze aanbiedingen kunnen hier niet worden neergezet, omdat de aanbiedingen nogal aan verandering onderhevig kan zijn. Daarom is het belangrijk om altijd de site in de gaten te houden, want dan weet je precies wat voor aanbiedingen er op dat moment zijn. De aanbiedingen kunnen flink oplopen en hoeveel dat oploopt is duidelijk te zien. Er wordt namelijk de oude prijs neergezet en die is doorgestreept en vervolgens de nieuwe prijs. Het bedrag kan flink oplopen want er zijn soms wel kortingen tot honderd euro! Dat is natuurlijk veel geld, waar je ook nog eens heel veel mee kan doen.

Solmar Specials

Naast vaste vlieg, bus en autoreizen biedt Solmar ook nog eens specials aan. Dit zijn speciaal uitgezochte reizen van Solmar. Het verschil is dat deze vaak een dagprogramma hebben en verschillende faciliteiten die de andere reizen niet hebben. Een groot voordeel is dat je door een dagprogramma gelijk alle hoogtepunten van een bepaalde plek snel kunt vinden. En niet alleen dat: vaak krijg je er ook nog eens een toergids bij, die alles over de hoogtepunten kan vertellen van de verschillende bezienswaardigheden die je voor de kiezen krijgt. Vaak is er de mogelijkheid om te kiezen voor een reis met een vaste dagplanning of een meer lossere dagplanning. Een vaste dagplanning is voor mensen die het liefst hun hele reis geregisseerd zien worden. Dan hoef je verder niets te doen, behalve mee gaan met de flow. Bij een lossere dagplanning heb je vaste planningen, maar daarbovenop is er ook genoeg ruimte voor vrije tijd en zelf uitzoeken wat je precies wilt gaan doen. Wat het beste bij je past ligt natuurlijk aan het type persoon dat je bent. De Solmar Specials kunnen per jaar verschillen. Mocht je vragen hebben of bijvoorbeeld een brochure willen downloaden, dan is dat makkelijk mogelijk via de website.