Een vakantie boeken bij Prijsvrij is een echte aanrader. Prijsvrij is namelijk een online reisbureau welke gericht is op goedkope vakanties. Prijsvrij welke ook wel adverteert met de naam Prij$vrij bied u vele vakanties aan van diverse reisorganisaties. Met o.a. vakanties van Alltours, Neckermann, Vrijuit, de Jong Intra en Bentour heeft u een ruime keuze. Ze bieden standaard de laagste prijzen en hanteren geen extra boekingskosten of wat dan ook. De prijs waarmee ze adverteren is de prijs waar u uw vakantie voor kunt boeken. Een echte Prijsvrij vroegboekkorting, kortingsdeals of vroegboekkorting toppers hebben ze dan ook niet. Bij Prijsvrij kiezen ze namelijk voor standaard lage prijzen, dus als een aanbieder vroegboekkorting, last minute kortingen of wat dan ook hanteren dan is deze al meteen in de prijs verwerkt.

Naar Prijsvrij

Reizen door heel Europa en meer

Je kan Prijsvrij echt zien als een all-round reisbureau en dat zie je ook in het aanbod van vakanties terug. Ze hebben namelijk bijna alle type vakanties in hun reisaanbod zitten. Of u nu op zoek bent naar een autovakantie binnen Europa, een heerlijke zonvakantie naar de Canarische eilanden of op zoek bent naar een exclusieve vakantie naar de Malediven. Bij Prijsvrij vind u uw vakantie tegen de beste prijs. Op dit moment hebben ze zonvakanties, winterzon vakanties, wintersport, autovakanties en stedentrips in hun reisassortiment zitten en het aanbod groeit nog met het jaar.

Met een overzichtelijke website en een duidelijk filter kunt u met een paar klikken al op zoek gaan naar uw favoriete bestemming. Geen gedoe met prijs vergelijken op diverse websites, maar meteen op een eenvoudige manier zien wat er aangeboden word en boeken maar. De slogan van Prijsvrij is dan ook: “Jouw reis voor de beste prijs”.

Stedentrips en specials

De stedentrips zijn de laatste jaren ongekend populair. Even een weekendje naar een prachtige Europese stad toe reizen tegen lage prijzen. Ook Prijsvrij doet mee in deze hype waardoor u op een eenvoudige manier lekker kunt neuzen tussen het uitgebreide reisaanbod van stedentrips bij Prijsvrij. Zeker met het last minute aanbod van Prijsvrij kunt u heel voordelig een leuk weekendje weg boeken naar te gekke hotels in de mooiste steden.

Verder hanteren ze van tijd tot tijd ook leuke specials bij Prijsvrij. Denk hierbij aan kerstspecials, Carnavalsvakanties voor degene die ver weg willen gaan met hun vakantie, Pinksterspecials, Paasspecials en ga zo maar door. Dit zijn speciale samengestelde vakanties op de bijzondere momenten in het jaar tegen nog altijd de beste prijzen. Let op! Ondanks dat ze het hele jaar door diverse leuke kortingspecials bij Prijsvrij hebben, zijn ze maar tijdelijk te gebruiken. Wilt u dus profiteren van extra kortingen tijdens deze specials dan moet u er wel snel bij zijn!

Verre reizen met Prijsvrij

Prijsvrij is een online reisbureau die voor jou veel zorgen uit handen nemen. De uiteindelijke vakantie in het geval van een verre reis zal verzorgd worden door een Neckermann reizen of de Jong Intra. Dat neemt niet weg dat Prijsvrij alles voor jou regelt en duidelijk aangeeft wat je eventueel zelf nog moet regelen. Denk hierbij aan een visum, vaccinaties, reisverzekering en/of annuleringsverzekering. Bij een verre reis komen er namelijk vaak nog wel wat extra regeltjes bij welke je ongeacht waar je je vakantie boekt naar moet kijken. Het voordeel van een verre reis boeken bij Prijsvrij is wel dat u zeker weet dat u een scherpe aanbieding krijgt. Bent u dus op zoek naar een rondreis door Afrika. Culturele reis door een Aziatisch land of heerlijk naar het Caribische gebied gaat. Bij Prijsvrij zit u goed!

Naar Prijsvrij