Jaja het is weer zover de vroegboekkortingen voor 2019 zijn langzamerhand weer bij de meeste reisaanbieders beschikbaar en te gebruiken. De grootste reisorganisaties als Sunweb, TUI (het oude Arke), Tjingo, Kras, Corendon en nog vele andere hebben het grootste gedeelte van hun reisaanbod inmiddels beschikbaar en boekbaar staan voor de zomer van 2017. Dit gaat gepaard met de leukste kortingen en acties waaronder om te beginnen nu de vroegboekkorting acties. De vroegboekkorting 2017 bezorgd u veel voordeel op het boeken van uw vakantie. Bijna elke reisorganisatie heeft wel een vorm van deze korting wat resulteert in tientallen tot honderden euro’s korting.

Vroegboekkorting 2019

Met vroegboekkorting kunt u de beste deals maken bij diverse reisorganisaties en online reisbureau’s. Hierdoor bespaard u veel geld op uw boeking en vaak zelfs nog wel meer dan een last minute u aan korting zou kunnen geven. Alleen naast de prijs is het grote verschil met last minutes dan ook dat u wel verzekerd bent van een ruim aanbod aan hotels, appartementen, huisjes en villa’s op de plaats waar u naartoe wilt gaan. Want hoe eerder hoe boekt hoe meer keuze u heeft! En aangezien u het nu al vastlegt heeft u ook geen last minute stress. Wat ons betreft een win win situatie

De meeste vroegboekkortingen die nu beschikbaar zijn gesteld zijn te gebruiken tot ongeveer halverwege februari 2019, bij de ene aanbieder kunt u nog gebruik maken van deze korting tot eind februari waarbij een andere weer meer aan het begin van de maand zit. Dus als u al weet wanneer u weg wilt/kunt gaan dan is het raadzaam om zo snel mogelijk te boeken om ervandoor te gaan met goedkope prijzen. Want kortingen variërend van 10% tot wel 30% korting zijn niet vreemd in de vroegboek periode en hierdoor kunt u veel geld besparen op de boeking van uw vakantie.

Wanneer moet u betalen?

Een van de meest gestelde vragen is wanneer u uw vakantie moet gaan betalen als u nu al boekt. Hier is helaas geen eenduidig antwoord op te geven aangezien het per reisorganisatie verschild. Tegenwoordig is het bij de meeste reisorganisaties standaard mogelijk om nu een kleine aanbetaling te doen en de rest van de reissom vlak voor vertrek, maar zoals gezegd varieert dit per reisaanbieder, dit kunt u vaak duidelijk terugvinden op hun eigen website.

Tevens is de vraag die vaak gesteld word of het raadzaam is om een annuleringsverzekering af te sluiten als u gebruik maakt van een vroegboekkorting. Hierbij is ons antwoord eigenlijk wel 100% JA. In een half jaar tijd kan er namelijk veel gebeuren in uw prive situatie en die paar tientjes die een annuleringsverzekering kost zouden wij het niet voor laten. Deze keuze is natuurlijk heel persoonlijk en het is ook absoluut geen verplichting, alleen wel raadzaam wat ons betreft.

Voordelig op vakantie

Kortom een vakantie boeken ruim van tevoren is een echte aanrader als u geld wilt besparen. De voordelen van een vroegboekkorting ten opzichte van een last minute zijn best wel wat, terwijl u verzekerd bent van uw bestemming en accommodatie naar keuze. Lekker onbezorgd toeleven naar uw vakantie is het voordeel van een vakantie boeken met vroegboekkorting. De vroegboekkorting 2019 zijn nu inmiddels van praktisch alle aanbieders bekend die hieraan meewerken. Of u nu met een Sunweb, TUI of Kras op vakantie wilt gaan, ze zijn nu allemaal te boeken met deze leuke korting. Veel boekplezier en alvast een fijne vakantie toegewenst.