Op vakantie gaan met kerst is wat veel Nederlanders traditiegetrouw toch veelal doen, en voor degene die geen zin hebben om ver te rijden en toch een leuke vakantie willen houden is Center Parcs misschien wel een mooie vakantie bestemming. Bij Center Parcs bent u namelijk verzekerd van goed verzorgde huisjes, uitstekende faciliteiten op het park waaronder een subtropisch zwembad, diverse restaurants en vele speeltuinen zowel buiten als een binnen speeltuin. Een kerstvakantie bij Center Parcs brengt ook vele extra’s mee.

Kerstvakantie met Center Parcs

Uw kerstvakantie bij Center Parcs vieren is ook dit jaar weer voordelig, de vroegboekkorting is niet meer van toepassing aangezien de kerst al voor de deur staat, maar de last minute aanbiedingen van Center Parcs zijn ook zeker niet verkeerd. Door de Kerst last minute aanbiedingen van Center Parcs zelf kunt u nu al vanaf 299,- een huisje boeken op een van de 9 parken in Nederland.

Bekijk hier de actuele beschikbaarheid en prijzen van Kerstvakantie met Center Parcs.

Naast de standaard luxe van Center Parcs wat u misschien al gewend bent, is het met kerst altijd weer speciaal om hier te zijn. Want natuurlijk maken ze er bij Center Parcs een feestje van en word het park mooi aangekleed zo rond de feestdagen. Mooie kerstbomen, speciale entertainment en leuke activiteiten speciaal voor de Kerstvakantie.

Meer informatie over de Kerstactiviteiten vind u hier