Kras reizen

/Kras reizen
Kras reizen2018-10-12T11:31:42+00:00

Bij Kras reizen 2019 vind u regelmatig mooie aanbiedingen voor vakanties over de gehele wereld. Kras is een bekend reisbureau in Nederland en verzorgt zowel vliegvakanties, autovakanties als busreizen zowel binnen Europa als erbuiten, waardoor u bij Kras reizen op de juiste plek bent voor vele soorten bestemmingen. Daarnaast staat de klantenservice goed aangeschreven, want bij Kras vakanties willen ze een tevreden klant. Of u nu nog een vakantie wilt boeken of dat u op vakantie bent. Klanttevredenheid is een must bij Kras. Met onze Kras vroegboekkortingen ben u ook nog eens extra voordelig uit. Kras reizen heeft al scherpe prijzen doordat ze praktisch alleen online werken. Dit samen met diverse vroegboek acties zorgt ervoor dat u extra voordelig op vakantie kunt gaan in 2019.

Naar Kras reizen

Kras reizen – Online reisbureau

De kracht van Kras reizen is dat voor jarenlange ervaring in huis hebben, want de roots van Kras gaat terug tot wel 1922 waar Johan Kras het bedrijf eigenlijk begon, met de focus in het begin op groepsvervoer en groepsreizen is Kras ooit begonnen en inmiddels uitgegroeid tot een groot reisbureau met 2 vestigingen in Nederland, namelijk in Ammerzoden en Alkmaar. De focus bij Kras vakantie ligt voornamelijk op een online reisbureau zijn met een ruim aanbod aan vakanties, en met meer dan 80 landen waarnaar ze reizen verzorgen en aanbieden is Kras zeker een reisbureau wat veel in huis heeft.

Of u nu in Nederland lekker een weekendje weg wilt gaan of juist een strandvakantie wilt boeken naar de Middellandse zee. Door het ruime aanbod aan bestemmingen en type vakanties is het fijn rondkijken bij Kras. Met rondreizen, stedentrips, verre vakanties en themareizen is het lekker neuzen. Daarnaast bieden ze ook nog Cruisevakanties en busreizen aan voor degene die eens wat anders willen of wat meer budget willen reizen. Het ruime aanbod en scherpe prijzen maken Kras vakanties dan ook een echte aanrader.

Kras reizen vroegboekkorting

Wanneer u in 2018 of 2019 op vakantie gaat kunt u gebruik maken van de vroegboekkorting en zult u vele euro’s besparen op uw vakantieboeking, want Kras doet gelukkig mee aan de diverse vroegboek acties. Hierdoor kunt u nu uw zomervakantie 2019 boeken en veel geld besparen tot wel 100,- per persoon, met daarbij het voordeel dat u uw vakantielocatie al vastgelegd heeft en zich geen zorgen meer hoeft te maken of er nog wel plek is. Door het ruime reisaanbod, de standaard scherpe prijzen en de goede service van Kras heeft u hiermee een betrouwbaar reisbureau te pakken, en door het ruime reisaanbod is het ook de moeite waard om eens rustig te bekijken wat ze in huis hebben. Misschien wel gewoon een lekkere zonvakantie naar Kreta of Gran Canaria, maar het kan ook zomaar zijn dat door de vroegboekkorting van Kras het ook verleidelijk is om een zonvakantie naar Mexico te boeken.

Bekijk hier het actuele aanbod aan vroegboekvakanties van KRAS.